30 års erfaring​

Fokus på dine behov​

IT support i høj kvalitet​​

Har du nogle spørgsmål, så ring på

Telefon: 31 31 70 69

Revisor tilbyder hjælp til økonomi og IT

Hos BM Consulting er vi en professionel revisor, der tilbyder vores ekspertise til små virksomheder i Skanderborg, Horsens og Aarhus, som har brug for hjælp til økonomi og IT. 

Vi har mere end 30 års erfaring som revisor, hvor vi hjælper firmaer med at udarbejde budgetter, årsregnskab og mere generel økonomistyring. Mangler du overblik over økonomien, og vil du hellere benytte dig af eksterne kræfter, er vi en seriøs revisor, der kan hjælpe dig med at drifte din virksomhed.

Hvad angår prisen, er vi typisk billigere end en revisionsløsning, samt større IT-hus, samtidig med at vi leverer en god service og revisor-arbejde i høj kvalitet.

Få hjælp til økonomien af en professionel revisor

Gennem mange år har vi tilbudt vores assistance til mindre firmaer, der har brug for en kvalitetsbevidst revisor med speciale i udarbejdelse af virksomhedens års- og perioderegnskaber samt resultat-, balance- og likviditetsbudgetter. 

Vi hjælper også gerne med design af rapporteringsmodel, etablering af processer for månedsafslutning og budgetlægning, samt andre opgaver relateret til virksomhedens økonomirapportering. ​​


​Vi bygger vores egen virksomhed på høj faglig kvalitet, og tilbyder din virksomhed en ekspert med mange års erfaring inden for rådgivning, som revisor og håndtering af firmaers økonomi.

​Vi er kompetente og pålidelige

Når det kommer til revisor-arbejde, går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller vores faglige, såvel som personlige integritet. Du kan derfor være sikker på, at du får en kompetent og pålidelig revisor, der hjælper dig i forhold til at få økonomien til at hænge sammen. Vi kan varetage hele eller dele af din økonomi, hvilket naturligvis er helt op til dig.

Du kan høre meget mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig ved at aftale et møde med os, så vi kan se nærmere på din økonomi. Vi har også speciale i implementering af IT-løsninger, som letter driften. Ring til os for aftale eller spørgsmål på telefon 31 31 70 69 eller skriv til os på info@bm-consulting.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Bøje-Møller Consulting ApS

CVR: ​35870253

Adresseoplysninger​

Søbyen 10 2. tv.
8660 Skanderborg

Kontaktoplysninger