30 års erfaring​

Fokus på dine behov​

IT support i høj kvalitet​​

Har du nogle spørgsmål, så ring på

Telefon: 31 31 70 69

IT drift og optimering af IT-løsninger

Hos BM Consulting er vi specialister i IT drift og optimering af IT-løsninger, hvilket vi tilbyder til alle typer virksomheder i Skanderborg, Horsens og Aarhus. Vi gennemgår gerne dine nuværende IT-løsninger og kan varetage din IT drift, hvis dette ønskes. 

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og har hjulpet et væld af forskellige virksomheder med at opstille IT-løsninger til nye medarbejdere, samt indhente tilbud fra IT-leverandører. Ved at overtage din IT drift kan vi implementere nye systemer, samt stå for projektledelse, test og uddannelse af brugere. Skal vi hjælpe dig?

Professionel IT drift af erfarne rådgivere og specialister

Vi har stor erfaring i rådgivning om valg af IT-løsninger, der giver din virksomhed en sikker og driftsøkonomisk optimal løsning. Vi medvirker også til at sikre en smidig overgang til ny løsning, hvis dette er tilfældet med din IT drift. 

Når du entrerer med os, har du en troværdig og pålidelig partner, der kontinuerligt følger med udviklingen inden for systemer og IT drift. Har du brug for en dygtig ekspert til at optimere eller stille PC’ere og/eller printere op, er dette også noget, vi kan klare for jer. 

Vi servicerer primært mindre virksomheder, der ikke har en inhouse specialist, men i stedet ønsker en fast samarbejdspartner.

​Få høj faglighed og god kvalitet

Har din virksomhed brug for en ekstern IT-leverandør til at stå for din IT drift, er vi den rette til opgaven. Om du ønsker professionel assistance til en enkelt opgave eller en fast aftale om et samarbejde, er helt op til dig. Vi er til for at servicere dig, der ønsker at gøre brug af vores store ekspertise inden for IT.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi helt konkret kan hjælpe dig og din virksomhed med. Du kan ringe til os på telefon 31 31 70 69 eller skriv til os på info@bm-consulting.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Bøje-Møller Consulting ApS

CVR: ​35870253

Adresseoplysninger​

Søbyen 10 2. tv.
8660 Skanderborg

Kontaktoplysninger