30 års erfaring​

Fokus på dine behov​

IT support i høj kvalitet​​

Har du nogle spørgsmål, så ring på

Telefon: 31 31 70 69

Økonomistyring af erfarne revisorer

Hos BM Consulting er vi eksperter i økonomistyring. Vi tilbyder vores services til små virksomheder i Skanderborg, Horsens og Aarhus, som har brug for en dygtig revisor, der kan hjælpe og rådgive rent finansielt. Styring af din virksomheds økonomi er et vigtigt kerneområde, og har du brug for sparring eller løsning af konkrete opgaver, står vi til rådighed. 

Opgaverne er mange og kan eksempelvis omfatte styr på KPI’er og nøgletal, udarbejdelse og analyse af likviditetsbudgetter, design og implementering af økonomiske processer, design af rapporteringsmodel, styring af projektøkonomi og meget andet. Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til økonomistyring.

30 års erfaring med økonomistyring

Gennem mere end 30 år har vi tilegnet os en masse egenhændig erfaring og ekspertise inden for professionel økonomistyring. Hos os er du som kunde ikke bare et nummer i rækken. 

Vi bygger relationer på at være nærværende og imødekommende, samt udviser høj faglighed og kompetence. Søger du en kompetent samarbejdspartner til at varetage din økonomistyring, er vi den rette virksomhed at entrere med.

Vi er billigere end de fleste større IT- og revisionshuse, der får du god service til en lav pris. Gennem kommunikation i øjenhøjde skaber vi sammen de bedste resultater, så lad os hjælpe dig ved at gøre det, vi er bedst til - nemlig økonomistyring.

​Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal du have hjælp til økonomistyring, hører vi gerne om dine behov og ønsker. Vi har rådgivet en lang række forskelligartede virksomheder omkring økonomi og implementering af IT-systemer, der kan optimere såvel drift, arbejdsgange og i sidste ende økonomien. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder, samt få et tilbud på økonomistyring.

Du kan kontakte os for at booke et møde, så vi kan komme ud at hilse på. Her kan vi fortælle mere om, hvor vi kan hjælpe i forhold til vores kompetencer. 

Kontakt os på telefon 31 31 70 69 eller skriv til os på info@bm-consulting.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Bøje-Møller Consulting ApS

CVR: ​35870253

Adresseoplysninger​

Søbyen 10 2. tv.
8660 Skanderborg

Kontaktoplysninger