30 års erfaring​

Fokus på dine behov​

IT support i høj kvalitet​​

Har du nogle spørgsmål, så ring på

Telefon: 31 31 70 69

IT konsulent med brede faglige kompetencer

Hos BM Consulting får du en professionel IT konsulent, der kan hjælpe dig med alle former for IT i forhold til din virksomheds økonomi og IT-systemer. Vi har mange års erfaring i branchen, da vi gennem mere end 30 år har serviceret mindre firmaer i Skanderborg, Horsens og Aarhus som IT konsulent. 

Vi tilbyder blandt andet interim assistance, hvorfor du kan få en IT konsulent i en tidsbegrænset periode, hvis du mangler sådan en. Du kan også indgå en fast samarbejdsaftale, hvis det er dit behov. Benyt os som IT konsulent, hvis din virksomhed mangler en kompetent sparringspartner.

Lej en IT konsulent efter behov

En lejeaftale er en mulighed, hvis du i en periode eller nogle dage om ugen har brug for assistance til løsning af virksomhedens daglige IT-drift, backup, arkiveringsprocedurer, support af brugere og meget andet. Interim assistance er særlig relevant, hvis din virksomhed er presset af en kritisk opsigelse, projektarbejde, sygdom, barsel eller er i en overgangsfase frem til ansættelse af egen IT-chef.

Vi har stor erfaring med at agere IT konsulent i diverse virksomheder, og kan derfor træde til, når du har mest brug for os. Vi tilbyder IT assistance både på virksomhedens adresse og som ekstern hotline via e-mail og telefon. ​​

​Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Har du interesse i at høre mere om, hvad en ekstern IT konsulent kan bringe til din virksomhed, tager vi gerne en uforpligtende snak om dine muligheder. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores services samt priser.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 31 31 70 69 eller skriv til os på info@bm-consulting.dk. Få en kompetent sparringspartner og rådgiver på dit hold, så du er stærkt rustet med værdifulde kompetencer inden for IT drift og support.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Bøje-Møller Consulting ApS

CVR: ​35870253

Adresseoplysninger​

Søbyen 10 2. tv.
8660 Skanderborg

Kontaktoplysninger